MANUELE THERAPIE
FYSIOTHERAPIE
VUUREGGE

Coevorden

tel. 06-24850669

Therapeut

“Met bijna 40 jaar ervaring geniet ik nog steeds van mijn vak”.
Mijn naam is Jan Vuuregge. Na het vwo ben ik fysiotherapie gaan studeren in Utrecht en in 1982 is het diploma hiervoor behaald. Daarna ben ik in meerdere praktijken werkzaam geweest en heb er zowel nationaal als internationaal ruime ervaring opgedaan. Zo heb ik de vele facetten van mijn vak leren kennen. Het meest geboeid heeft mij altijd de rug. Tal van cursussen en opleidingen heb ik dan ook gevolgd om mij te verdiepen in wervelkolomklachten.

In 1997 heb ik het Diploma voor Manueeltherapeut behaald.
Hierna heb ik mij met name toegelegd op het behandelen van rugklachten, nekklachten en wervelkolomgerelateerde klachten. Dan blijkt dat de manuele therapie belangrijke aspecten toevoegt aan de kennis van een fysiotherapeut. Zo ben ik klachten eerder gaan herkennen voor wat betreft oorzaak, beloop en herstel. Dit leidt tot doelgerichte oefeningen en advies op maat waardoor het behandeltraject kort en helder kan zijn.

Door deze expertise heb ik mij kunnen specialiseren en is in er in 2012 een solo-praktijk aan huis gekomen. Ik zie patiënten die bewust voor een kleinschalige praktijk kiezen omdat ze zich hier meer op hun gemak voelen dan in een grote praktijk en dat ze behandeld worden door een vaste therapeut is voor hen een pre.

Graag zie ik u in de praktijk voor een afspraak of een vrijblijvend advies.

Met vriendelijke groet, Jan Vuuregge.