MANUELE THERAPIE
FYSIOTHERAPIE
VUUREGGE

Coevorden

tel. 06-24850669

Therapeut

“Met ruim 35 jaar ervaring en meer dan 20.000 rugbehandelingen achter de rug, geniet ik nog steeds van mijn vak en beoefen het met passie”.
Mijn naam is Jan Vuuregge. Na het vwo ben ik fysiotherapie gaan studeren in Utrecht en in 1982 is het diploma hiervoor behaald. Ik ben daarna in meerdere praktijken werkzaam geweest en heb er zowel nationaal als internationaal ruime ervaring opgedaan. Zo heb ik de vele facetten van mijn vak wel leren kennen. Het meest geboeid heeft mij altijd de rug. Tal van cursussen en opleidingen heb ik dan ook gevolgd om mij te verdiepen in wervelkolomklachten.

In 1997 heb ik het Diploma voor Manueeltherapeut behaald.
Hierna heb ik mij met name toegelegd op het behandelen van rugklachten, nekklachten en wervelkolomgerelateerde klachten. Dan blijkt dat de manuele therapie belangrijke aspecten toevoegt aan de kennis van een fysiotherapeut. Zo ben ik klachten eerder gaan herkennen voor wat betreft oorzaak, beloop en herstel. Hierdoor is efficiënt te werken, met doelgerichte oefeningen en advies op maat, waardoor behandeltrajecten kort en helder kunnen zijn.

Door deze expertise heb ik mij kunnen specialiseren en is er een solo-praktijk aan huis gekomen. Een grote groep patiënten kiest vaak bewust voor een kleinschalige praktijk omdat ze zich hier meer op hun gemak voelen dan in een grote praktijk. Het feit dat ze behandeld worden door een vaste therapeut is voor hen een pre waarbij het persoonlijke contact het slagen van de therapie zeker ten goede komt. 

Ik hoop voor u waardevol te kunnen zijn en zie u graag in de praktijk voor een afspraak of een vrijblijvend advies.

Met vriendelijke groet, Jan Vuuregge.