MANUELE THERAPIE
FYSIOTHERAPIE
VUUREGGE

Coevorden

tel. 06-24850669

Vragen

Klik op een regel voor het antwoord.


Hoe wordt de praktijk gewaardeerd ?
Waarom contractvrij ?

1. Door contractvrij te werken kan ik mij focussen op de kwaliteit van de geleverde zorg en hoef niet bezig te zijn met randzaken. Ook heb ik minder administratie, waardoor er effectief meer tijd is voor uw behandeling.

2. Door het afsluiten van contracten heeft de verzekeraar invloed op de therapeut. Zo houdt zij grip op het geheel om in haar financiële voordeel te handelen en dat is niet perse uw voordeel !

3. Door deze contracten verschuift vaak de aandacht vaak van patiënt en individu naar productie en omzet en dat is niet de weg die ik wil inslaan. Ik wens een therapeut te zijn die rekening houdt met u en doet waar u beter van wordt. Ik werk zo met veel meer plezier en geniet van mijn vak en dat wil ik ook graag zo houden.

Wat krijg ik vergoed ?

Klik hier voor vergoedingen.
Neem bij twijfel altijd contact op met uw zorgverzekeraar.

Kunt u iets voor mij betekenen ?

U mag natuurlijk altijd bellen voor informatie maar u kunt ook een afspraak maken voor een vrijblijvend informatieconsult. De bedoeling hiervan is om te bezien of ik u van dienst kan zijn of dat u misschien elders op de juiste plek bent.

Klachten in armen, benen en hoofd ?

Het is misschien lastig herkenbaar of de oorzaak van een klacht vanuit de wervelkolom zou kunnen komen. Daarom volgen hier enkele voorbeelden:

1. U heeft al langer klachten in uw arm of been en lokale behandelingen helpen niet.

2. Overbelastingsklachten van armen en benen bijv. tenniselleboog.

3. Uitstralingspijn in de armen of benen.

4. Pijn op de ribben of borst.

5. Een sportblessure die niet over gaat of steeds terug komt bijv. hamstrings of de lies. 

6. Hoofdpijnklachten


logo-fysionet-home[1]

parva